Gólyahír Vendégház, család-gyerek-bababarát szálláshely


Önálló vendégházunkat egyszerre egy családnak, baráti társaságnak adjuk ki, mivel a ház alap esetben csak 4 férõhelyes, de 2 fő részére pótágy biztosítható.
Kutyát és kisállatot nem áll módunkban fogadni.

Tetőtér beépítéssel oldottuk meg, hogy a ház külsejében a régi tornácos falusi házakat mintázza. A tetőtér két részre választásával került kialakításra a hálórész. Ugyanitt található még egy mini-gardrob is.


A ház felszereltsége, berendezése

Mivel vendégházunk család - bababarát szálláshely ezért igyekszünk kis vendégeink kényelméről is kiemelten gondoskodni. A házban van: utazóágy, babakád, etetőszék, műanyag kisasztal székekkel. stb. Az udvaron babahinta, homokozó és kis pancsoló is. Nagyobbaknak hinta, mászóház, focikapuk labdával és 4 fős tollas-ütő készlet.
Kikapcsolódáshoz könyvek, mesekönyvek, útikönyvek és térképek valamint sakk, kártyák és társasjátékok az egész családnak. Ágynemű és huzat valamint törölköző (igény szerint) biztosítása, az ár részét képezi.
A házzal kapcsolatos tudnivalókról részletes tájékoztató olvasható a házirendben.

A nappaliban padkás-kuckós cserépkályha, melynek használatához tűzifa biztosítása az alapár részét képezi. A házban részletes tájékoztató található a használatáról. Melegvizet 120 literes villanyboyler biztosítja. A ház rendelkezik egyedi gáz központi fűtéssel is, melyet ha az időjárás indokolja, fűtési szezonon kívül is beüzemelünk. A gáz központi fűtés nem képezi részét az alapárnak, térítési díja 500-1500Ft/éj között, időszaktól és időjárástól függően. (korszerű, kis fogyasztású rendszer ezért a készenléti díj kb. fedezi is a rásegítő fűtésként történő üzemeltetését) Amennyiben ettől lényegesen nagyobb a fogyasztás azt utólag elszámoljuk.

Konyhai felszerelés:

Gázpalackkal üzemelő gáztűzhely, mikró, kombinált hűtőszekrény, elektromos kávéfőző, vízforraló, szendvicssütő, kenyérpirító, robotgép-mixer valamint rozsdamentes edénykészlet és ét- és evőeszközkészlet 6-8 főre.

Õriszentpéteren a vezetékes víz iható, jó minőségű.

Kerti sütés-főzéshez öntöttvas grilltárcsa és bogrács biztosított, valamint tűzrakó és szalonnasütő hely is kialakításra került közelében kis kerti kiülővel.

Egyéb információ:

A házban televízió és rádió nincs, helyette madárcsicsergés, békaszerenád és tücsökciripelés, ősszel pedig szarvasbőgés az esti "zene".

A vendégház előnye még, hogy egy csendes eldugott helyen forgalomtól távol fekszik, gyalogosan mégis csak 10 perc a központ. Szerünk zsákutca ezért nagyon kicsi a forgalom.

OTP Szépkártya elfogadóhely Palyzat